Solarplexius

Få 10% rabatt på ditt köp hos Solarplexius.

Alla föräldrar vet hur besvärligt det ibland kan vara att ge sig ut att resa med småbarn. Speciellt när solen stör högt på himmelen. Ibland ser man nödlösningar med handdukar som hänger i fönstret, eller solskydd med sugproppar som lossnar och ramlar ner.

Solen irriterar och resan blir fylld av barngråt. Även en kort resa kan vara ett bekymmer. Om man på en långresa parkerar bilen i solen blir temperaturen i bilen skyhög på bara en liten stund. Med Solarplexius unika lösning för solskydd till bilar är inte solen längre ett problem. Med vår lösning kan du snabbt montera solskyddet på bilens bakrutor. Vårt unika system gör det mycket enkelt att montera solskydd på din bil. På mindre än ett par minuter minskar du solen strålar med 90%. Temperaturen sjunker i bilen och resan blir svalare och betydligt lugnare. När du beställer solskydd av oss får du tillskillnad från vanlig solfilm rutor som är anpassade efter just din bil. Rutorna är utskurna i Polycarbonat och apssar perfekt. Vill du kan du enkelt demontera dom om du önskar.

Ingen åverkan på bilen, inget lim, inga glipor, bubblor eller repor.

Använd rabattkoden BABY20 i kassan på vår hemsida för att ta del av erbjudandet.

Solarplexius är en svensk uppfinning och har funnits i över 20 år. Vi har idag över 300.000 nöjda kunder och säljer våra produkter över hela Europa.

Solarplexius är marknadens snabbaste och mest lättmonterade solskydd för bilar. Materialet är okrossbart, skivorna kan böjas vid montering. Monteringen gör du själv på 10 minuter och kan enkelt plockas bort vid behov. Inget vatten, inget klister, inga bubblor, inga repor, perfekt resultat varje gång. Gör det enkelt för dig att tona rutorna på din bil, välj Solarplexius solskydd.Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
BABY20


➡ Gå till Solarplexius