Skidsport Bromma

10% på cyklar och tillbehör. 10% på rullskidor och tillbehör. 10% på vattenskidor/wake/tubar och tillbehör. Erbjudanden gäller på ordinarie priser.

Skidsport Bromma – Experter på rolig sport!

I snart 40 år har vi hjälpt våra kunder till en aktiv och rolig fritid. Som namnet avslöjar säljer vi skidor, för både alpin- och längdskidåkning, och är dessutom en av få officiella Vasaloppsbutiker. Det namnet inte avslöjar är att vi under sommarsäsongen är en av Sveriges mest välsorterade cykel- och vattensportbutiker. Vi erbjuder kvalitetscyklar och tillbehör för den aktiva cyklisten samt vindsurfing, kite, vågsurfing, SUP, wake, vattenskidor och våtdräkter för både nybörjare och proffs.

Förutom konkurrenskraftiga priser och kvalitetsprodukter kommer våra kunder till oss för den personliga och kunniga servicen. Med rätt utrustning är det alltid roligare och lättare att utvecklas i sin sport. Vårt mål är att du alltid ska gå härifrån med utrustning anpassad för just dig. Vi är själva aktiva utövare av de sporter vi säljer produkter inom och många av oss har arbetat länge på Skidsport.

Besök våran webshop eller besök våran 800 kvm butik i Bromma!

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
Babycard10


➡ Gå till Skidsport Bromma