Sängvätningsbutiken

I oktober månad erbjuder vi 20% rabatt på alla våra madrass- och sängskydd* i webbutiken.

Ett bra och hållbart sängskydd kan vara familjens räddning mot spill, kvalster och andra olyckor som annars letar sig ner i madrassen. I september månad erbjuder vi 20% rabatt på alla våra madrass- och sängskydd* i webbutiken www.sangvatningsbutiken.se oavsett om du handlar vid flera tillfällen. Skydden är luftiga i extraabsorberande bomull, flanell eller från tencel träfiber och har ett 100% vattentätt lager.

Erbjudandet gäller till 3i oktober 2019 för Babycards medlemmar. *Gäller inte engångsskydd eller blöjor.

Sängvätningsbutiken är en samlingspunkt och webbutik där familjer kan få information och hjälp till bra produkter vid problem med barns blöta sängar, sängvätning (enures) och inkontinens. Webbutiken är öppen 24/7 och tillhandahåller ett brett utbud av olika typer av sängvätningslarm/enureslarm, mjuka och kvalitativa madrasskydd för att anpassa till familjers varierande behov. Hemsidan ger även råd och allmän information om sängvätning (enures), möjliga orsaker bakom och behandlingsalternativ för att hjälpa familjer till torra nätter. Leverans inom 1-3 dagar förutsatt att varan finns på lager. Vi har kunder i hela Norden med huvuddelen i Sverige och Danmark.
Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
skyddasängen


➡ Gå till Sängvätningsbutiken