Samtal med Eva

Gratis onlinekurs i stresshantering!

- Lär dig hantera vardagens stress - Prova själv hur du med små grepp kan få ett liv med mindre stress.

Känns det som att livet snurrar på för fort? Kämpar du varje dag mot klockan och en överfull kalender? Längtar du efter mer balans, njutning och harmoni? Behöver du strategier för att hantera stress och oro i din vardag, på arbetet, i familjen och i dina relationer?

Kursen består av 4 gratis minilektioner – enkelt att ta till sig, du kan läsa på bussen eller hemma i lugn och ro. (Du förbinder dig inte till något i samband med anmälan.)

Läs mer och anmäl dig till gratiskursen här!Du kan också anmäla dig till min betalkurs. Då får du få mer och fördjupat stöd i stresshantering.

Passa på att ta del av mitt förmånliga paketpris: Stresskurs online och 3 personliga coachingsamtal * 30 min via telefon. Du betalar endast 1 495 kr inkl moms (ord paketpris 3560kr ) Gäller 20 juni- 31 augusti

Läs mer här!

Möjlighet att delbetala 3 månader. Du betalar endast 525 kr inkl moms i 3 månader.

Delbetalning: Läs mer här!

Jag som håller i den här kursen heter Eva Widenfalk, beteendevetare, samtalsterapeut och coach. I mitt arbete träffar jag många människor som känner oro och stress och är på gränsen till utmattade. I och med att jag själv har erfarenhet från utmattningssyndrom och vet hur viktigt det är att få verktyg i tid, för att hantera stress, så började jag fundera över hur jag skulle nå ut till flera.  Att hålla en webbkurs blev ett sätt för mig att kunna nå ut till fler som behöver hjälp. I den här kursen har jag även bjudit in fyra experter på stress-hantering som bidrar med sin kunskap, flera praktiska tips och konkreta råd.

Du kan läsa mer om kursen och Specialpriset 1495 kr för dig som är BabyCards medlem här
 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Samtal med Eva