PT Hemma Online

Tillsammans med Babycard erbjuder PT Hemma träningsprogram för gravida som sträcker sig över en trimester (12 veckor).

Kroppen förändras mycket under graviditeten och därför bör man byta träningsprogram relativt ofta.

Programmet utgår från vilken vecka du är gravid i, din träningsbakgrund samt eventuella skador. Innan träningsprogrammet påbörjas får du en personlig kontakt med din PT som visar dig övningarna samt vilka redskap som passar för dig som är gravid.

ERBJUDANDE
1 st PT Hemma gravid trimester träning hemma under en trimester, dvs 12 veckor (1 790 kr)
1 st gummiband, valfritt motstånd (89-99 kr)

Följande ingår i ovanstående paket:

  • 2 träningstillfällen med din PT hemma hos dig
  • 2 träningsprogram per trimester (6 veckor per program)
  • Fri tillgång till support under trimestern
  • Träningsdagbok med uppföljning
  • Gummiband med valfritt motstånd (lämnas i samband med första träningstillfället)Ordinarie pris 1 879-89 kr, för BabyCard kunder 1 395 kr
(ange rabattkod ptgr18 i kassan vid utcheckning)

JUST NU:
Dessutom får du, om du köper ovanstående paket före den 31 mars, 10% rabattPufz hela sortiment;
bak & godis, barn & baby, kök & dukning samt souvenirer & svenska presenter!

(ange rabattkod pt-hemma2020)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Kan man träna när man är gravid/när man fött barn?

Ja, det t.o.m. förespråkas av flera olika instanser bl a skriver vårdguiden 1177.se ”Det är bra att du tränar och rör på dig när du är gravid. Då mår du bättre. Det kan också förebygga och behandla vissa graviditetsbesvär. Dessutom är fysisk aktivitet ett bra sätt att förbereda kroppen inför förlossningen. Du kommer också lättare i form efter graviditeten.”

Idrottsforskning.se skriver ”Det är bra att fortsätta träna under graviditeten, hälsovinsterna är stora och man får en härlig start på nya livet som mamma”

”Under min graviditet kände jag att jag hade svårt att få in träningen. Det var svårt att ta sig till ett gym och tiden räckte inte riktigt till. Desto ”större” jag blev desto svårare att träna. Jag provade att träna lite mellan de olika momenten när jag lagade mat och upptäckte att jag kunde kombinera matlagning och träning! Idén om PT Hemma föddes där och då.”

Idag jobbar PT Hemma med träning på dina villkor och hemma hos dig. Oavsett om du är van att träna, stark eller svag, stor eller liten, gravid eller ej, eller om du inte har så mycket erfarenhet från träning så kan du träna enkelt hemma.

Oftast kommer en PT hem till dig och har med sig ett träningsprogram baserat på en enkät som är ifylld innan träningen startar. Mellan de olika träningstillfällena följer PT´n upp så att egen träning utförs. PT har med sig all utrustning som behövs för hemmaträning och du får möjlighet att låna utrustning och prova dig fram vad som passar dig bäst innan du handlar via webshoppen.
 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till PT Hemma Online