Philips

25% rabatt och fri frakt på Philips AVENT.

Produkter för föräldrar och barn som babyvakter, nappflaskor som motverkar kolik, nappar, sterilisator, flaskvärmare, digitala termometer, bitrinar och pipmuggar. Fri frakt vid order om minst 850 kr.

Erbjudandet gäller endast för Babycard medlemmar.

Ange din kampanjkod i Philips online shop för att erhålla din rabatt.

Avent har sedan 1984 utvecklat och tillverkat produkter som är inspirerade av naturen och har utvecklats genom omfattande forskning och kliniska tester.
Nu, som en del av Philips-koncernen, kommer det nya Philips AVENT att fortsätta att skapa innovativa lösningar som gör det enklare att mata och värna om barnets hälsa och säkerhet.

Flera av Philips produkter har även blivit bäst i test.Om Philips
Sedan den första Philips-lampan introducerades för mer än 120 år sedan har innovation och ett människofokuserat synsätt alltid utgjort kärnan hos Philips.
Royal Philips i Nederländerna är ett diversifierat teknikföretag som har fokus på att förbättra människors liv genom meningsfulla innovationer inom områdena hälsovård och konsumentprodukter.
Företaget är ledande inom hjärtvård, akutvård och hälsovård i hemmet samt trimning och rakning för män och munhälsa.

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard