Pellets by Stora Enso

5% rabatt på pelletsbeställningar för alla Babycard medlemmar med leverans direkt hem!

Leverans direkt hem till dig, snabbt och enkelt, beställ på https://pellets.storaenso.com

Värmepellets och stallpellets från Stora Enso

Varför värma med pellets?
Det finns tre saker som talar för träpellets om du överväger hållbar uppvärmning: pelletsvärme är ekonomiskt, effektivt och bättre för miljön.

Pellets är en form av biomassa, det vill säga biologiskt material som kan användas som bränsle, och erbjuder en tillförlitlig värmekälla. Vi producerar pellets genom att pressa samman biprodukter från sågverksindustrin som sågspån, kutterspån eller flis.

Våra pellets går att köpa året om. De är kompakta och därför enkla att lagra. Jämfört med ved är pellets både enklare att lagra och brinner mer effektivt.

Billigare värme, bättre för miljön
Våra träpellets är ett kompakt bränsle med högt energivärde som brinner effektivt. Att värma med pellets blir i genomsnitt hela 25–50 procent billigare än med fossila bränslen.

Fossila bränslen som olja eller gas är ofta dyra och priserna kan variera kraftigt. Dessutom utgör de ett hot mot miljön och det globala klimatet.

Våra pellets består av koldioxidneutralt trä från hållbart skogsbruk. Vi använder endast naturliga trärester i vår produktion, som är direkt integrerad med såglinjen för att minimera onödiga transporter.

Enkelt att köpa pellets från Stora Enso
Vi hanterar virkesförsörjningen, tillverkningen och leveranserna. Vi levererar våra premiumpellets hela vägen från skogen till din panna. Besök vår webbshop på www.storaenso/pellets.com för ett snabbt, enkelt och ansvarsfullt sätt att värma ditt hem, inte planeten.

Fem fördelar
• Mindre miljöpåverkan – ett rent förnybart bränsle från hållbart skogsbruk certifierat enligt FSC® och PEFC™
• Kostnadseffektivt – mycket lägre kostnader i genomsnitt än med fossila bränslen och mer stabila priser
• Energirikt – högt energivärde och hög densitet, brinner mer effektivt än vanlig ved
• Enkelt att beställa hem (se leveransområde), överlägsen kundservice och leveranssäkerhet
• Behändigt – säljs i lösvikt eller småsäck, kräver mindre lagringsutrymme än andra biobränslen

Stora Ensos stallpellets tillverkas av lokalt trä från hållbart skogsbruk. Våra pellets för hästbäddar suger snabbt upp vätska och fukt för att skapa en mjuk, fluffig och skön bädd. De innehåller dessutom naturliga hartser och oljor som binder ammoniak och förebygger dålig lukt i stallet.Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
SBC19Q2


➡ Gå till Pellets by Stora Enso