Odis - Organisationen För Doulor i Sverige

En doula är stödperson som ger dig kontinuerligt stöd före, under och efter förlossningen. Att anlita en doula har visat sig öka chansen för en positiv förlossningsupplevelse och minskad risk för komplikationer och kejsarsnitt. Hon stöttar dig och din eventuella partner och hjälper er att göra informerade val. Doulan hjälper med att hantera stress, smärta och rädsla genom att vara närvarande, hjälpa med avslappning och andning och lära dig flera icke medicinska smärthanteringstekniker. Hon stöttar dig i dina val oavsett hur och var du föder.

ODIS är en idéell förening som sprider information, stöd och utbildning till doulor och blivande föräldrar. Vi hjälper den födande kvinnan att hitta professionell hjälp hos doulor och förlossningspedagoger över hela Sverige.

Läs mer om hur det går till och hitta din doula hos oss på www.doula.nu.


Har du frågor om själva föreningen kontakta oss på info@doula.nu eller ring vår ordförande, Helena Dacker på telefonnummer 0709820867.

Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard