Ny Insikt AB- Individ- och grupputveckling

Sommarerbjudande med 15%

Ange Babycard vid bokning till christel.lilja@nyinsikt.com

LIVSCOACHING – Vad drömmer ditt hjärta om?
Beroende på var du är på din personliga resa ökar coaching generellt ditt fokus och klarsyn. Du får genom coachingen med dig verktyg och handlingar/åtgärder som tillsammans med din egen klokskap hjälper dig vidare i det du vill förändra eller uppnå.

Områden som kan utmana och där coaching kan bidra är t ex hitta balans i livet, föräldrarrollen, relationer, jobb, stress och inte minst det du drömmer om och längtar efter.

Du får ny insikt och känner dig mer öppen för nya perspektiv. Självkänslan stärks och hinder och begränsningar försvinner. Du får helt enkelt lättare för att fatta beslut som leder till och tar dig mot dina drömmas mål. Du blir mer du.

Jag bjuder på ett första förutsättningslöst möte (via Skype eller telefon) på 15 minuter utan kostnad. Vi ses därefter antingen i Lund på Hälsans Hus eller via Skype alternativt telefon.

................................................................................................................................

MINDFULNESS – Träna ditt hjärta och din hjärna
Träning i Mindfulness leder till större närvaro i nuet och ett lite mjukare förhållningssätt utvecklas både mot dig själv och andra.

Du får lättare för att hantera stress och splittring. Och du hittar till ditt inre djupa lugn och får lättare för att vara här och nu. Genom enkla övningar intar du en mer accepterande och ickedömande hållning till dig själv och livet. Medkänslan med dig själv och andra
ökar och många upplever stärkt självkänsla.

Ofta förbättras sömnen och du blir också mer lyhörd i mötet både med andra och med dig själv. Vad behöver du?

.................................................................................................................................

MINDFULNESS – I GRUPP
Meditationsyoga – på Hälsans Hus i Lund (9 tillfällen)
- Tisdagar kl 11:50-12:50, start 5/2

Mindfulness & Meditation – i det virtuella klassrummet (7 tillfällen)
- Måndagar kl 14-15, start vid 6 personer anmälda
- Torsdagar kl 9-10, start vid 6 personer anmälda


MINDFULNESSKURS – INDIVIDUELLT
- Mindfulness Coaching – på Hälsans Hus i Lund eller via Skype
Förutom kurs i mindfulness ingår det i detta upplägg både coaching samt webbaserat träningsverktyg där du gör mindfulness-övningarna hemma. Vi skräddarsyr upplägg som är anpassat för dig (ca 5-10 träffar).

-------------------------------------------------------

Skicka in din anmälan eller frågor till christel.lilja@nyinsikt.com
Läs mer om Mindfulness & Livscoaching här!
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Ny Insikt AB- Individ- och grupputveckling