Monicas Kammare - Reiki Healing

Just nu får du 50 kr rabatt på Reiki Healing på distans.

Boka en stunds avkopplande Reiki på distans för ditt välbefinnande. Varje tillfälle tar ca 30 minuter. Maila eller sms:a mig din adress och mejladress, samt önskemål på tid (tillgodoser så långt som möjligt).

Betalning sker via swish innan eller faktura efter – väljer du faktura tillkommer fakturaavgift på 25 kr. Om du swishar får du ditt kvitto via mejl. Reiki Healing på distans 325 kr - ditt pris 275 kr.

Reiki är en naturlig healingmetod som i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet.

Hur kan Reiki Healing upplevas och vad kan den ge?
Reiki ger en mjuk, djupavslappnande känsla. När Reiki Healing ges upplever vanligtvis mottagaren en djup avslappning och ett behagligt lugn. Många somnar och vissa kan känna värme, men det förekommer också att mottagaren inte känner något alls när den tar emot Reiki – detta innebär inte att Reikienergin inte gör det den ska. Det beror helt enkelt på hur känslig du är som mottagare när du tar emot och känslan kan vara annorlunda vid ett annat tillfälle. Reiki tillför inte klienten något nytt, utan den djupavslappning Reiki ger hjälper kroppen att läka sig själv. Reikienergin styrs av mottagarens egen kropp och går till det som mottagaren har störst behov för tillfället.

Hur går det till att få Reiki Healing på distans?
Vi kommer överens om en tid och plats, när du ska ta emot Reiki Healing. Jag rekommenderar att du ligger eller sitter bekvämt, gärna med en filt eller täcke över dig. Reiki Healing på distans tar ca 30 minuter och det är bra att dricka extra vatten efteråt. Somnar du till natten, så drick lite extra vatten när du vaknar nästa morgon. Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Monicas Kammare - Reiki Healing