Mjukahem.se

Få 100 kronor rabatt* - på allt!

*Rabattkoden är värd 100 SEK och är giltig till och med den 2020-05-01. Vänligen notera att rabatten endast aktiveras om du behåller artiklar till ett värde av minst 500 SEK. Rabatten måste registreras redan när du slutför din beställning hos oss. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter. Din rabattkod kan inte bytas ut mot kontanter.

Det sitter i detaljerna. I alla fall om du frågar oss på mjukahem.se. Här i vår webshop hittar du kuddarna när du vill sätta en extra guldkant på ditt hem eller förgylla miljön på kontoret med något speciellt!

Vi älskar att inspirera och inspireras - därför har vi tagit fram vårt stora inspirationsarkiv där du hittar dekor från både kontor och hem.

Vår vision är att bli Nordens ledande butik inom mjuk inredning för kontoret och hemmet. Vi brinner för att ständigt hitta nya produkter som passar in i vårt sortiment och som kan göra just din plats personlig & speciell!

Mjukahem.se - PRYDNADSKUDDAR OCH ANNAN MJUK INREDNING PÅ NÄTET
Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
VÅR2020


➡ Gå till Mjukahem.se