MammaMage

Bra erbjudanden för dig med Babycard!

MammaMage hjälper dig att komma tillbaka efter graviditeten med enkla övningar att göra på hemmaplan. Träna med vår app för smartphones. Du hittar den på AppStore respektive Google Play.

Du kan även boka tid för individuell konsultation och få övningar som passar just dig hos en cert MammaMagetränare som du hittar runt om i hela landet. De kan även kontrollera att du tränar rätt.


10 % rabatt på webbprogrammet MammaGravid

Träningsprogram för dig som är gravid från vecka 12 och fram till förlossningen. Fokus är enkla övningar hemma för bäckenbottenmusklerna, djupa magen och ryggen liksom rumpan. Även övningar för muskelstyrka liksom rörlighet.

Med rätt träning kan du minska risken att få ont i ryggen och bäckenet, och öka möjligheten att orka bära upp din egen kropp. Dessutom verkar risken att drabbas av okontrollerat stor diastas minska, om du tränar med lättare magövningar.

Läs mer här!


Rabatt 10 % på maggördeln AbHealer

AbHealer avlastar din uttöjda mage efter graviditeten. Gördeln kan även användas under graviditeten för att avlasta magen. Med en gördel/bälte kan du hålla magen på plats när musklerna och nerverna inte orkar arbeta optimalt. En gördel ska alltid kombineras med träning för djup kontroll, som MammaMageappen. Att bara använda en gördel kan göra musklerna svagare.

Använd AbHealer de första veckorna efter förlossningen och ta stegvis bort den, först på förmiddagen då du fortfarande är pigg i nervsystemet. Kombinera alltid med träning.

Läs mer här!

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard