Köpbarnvagn.se

Redo för vintern med en varm åkpåse! Just nu får du 15% rabatt på utvalda åkpåsar med lammskinn eller dun!Små barn har svårt att hålla värmen och det är därför viktigt att ha en tillräckligt varm åkpåse. Dun, ull och lammskinn är naturprodukter som håller barnet varmt och ända ventilerar. Till och med 31 oktober erbjuder vi dig därför rabatt på utvalda åkpåsar från Voksi och Bozz.

Rabatten gäller enbart på ordinarie priser. Ange kod vinter15 i kassan för att aktivera erbjudandet.

Till erbjudandet!


_ _ _ _ _ _ _ _

Köpbarnvagn har allt för småbarnslivet och, eftersom vi säger det själva, en nördig personal som kan allt om barnvagnar, bilbarnstolar och säkerhet för barn. Vi prioriterar barnsäkerhet högt och väljer därför ut produkter som vi tror kommer ge ditt barn den bästa starten i livet. Vi har också allt från bärselar och matserviser till barnmöbler och leksaker. Fråga oss om du behöver hjälp med ditt köp! Eller varför inte besöka vår stora butik i Karlstad på Tjärngatan 16A?

Vårt sortiment omfattar välkända barnvagns och bilbarnstols- märken: Cybex, Bugaboo, Emmaljunga, Britax Römer, Britax Premium Line, BeSafe, Stokke, Baby Jogger, Silver Cross och många fler.

Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
vinter15


➡ Gå till Köpbarnvagn.se