Greatlife.se

Ange din kod från Babycard.se och få 10% rabatt.

Att må bra under och efter graviditeten är oerhört viktigt och det är få perioder i livet som ställer så höga krav på rätt näring som graviditeten. Vi har funnit den i vårt tycke bästa multivitaminmineralen för gravida på marknaden och har även flera andra bra tillskott för dig som gravid, exempelvis marknadens mest stabila fiskolja och ett järntillskott där du slipper mag och tarmbesvär.

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se om du vill få kostråd, hälsotips och råd om tillskott för dig som är gravid, vill bli gravid eller ammar. Följ oss gärna på Instagram @greatlife.se och på Facebook.

Baby & Me Multivitaminmineral
Baby & Me innehåller en kraftfull kombination av vitaminer och mineraler från whole food speciellt framtagen för den gravida kvinnan, pre-gravida och ammande kvinnan.
Köp produkten på Greatlife.se

Iron Response järntabletter
Iron Response är ett järntillskott som även innehåller andra näringsämnen för optimal upptagningsförmåga av järn och för en optimal blodbild.
Köp produkten på Greatlife.se

Fler produkter för gravida? Klicka här

Varför får man inte magtarmbesvär av Iron Response eller Baby & Me?
Flertalet järntillskott innehåller lågkvalitetsformer av järn, exempelvis Järnsulfat, Järnfumerate, Järngluconate, Järnoxid vilka tas upp till endast några få procent samt kan skapa ganska ordentliga mag- och tarmbesvär med förstoppning som följd. Innate Response innehåller inte lågkvalitetsformer och skapar inte mag-tarmbesvär. Den är baserad på whole food.

Vad säger våra kunder?
Jag började äta Innates baby & me multivitamin ca 3 månader innan jag blev gravid. Jag mådde fantastiskt under i stort sett hela graviditeten och hade gott om energi. När MVC kontrollerade mina järndepåer så var de förvånade över att de såg så bra ut och kommenterade att detta var ganska ovanligt för en kvinna i min ålder. De sa även att jag kunde sluta multivitaminerna. Jag gjorde detta i några veckor vilket resulterade i att nästa prov på mina järnvärden nu nästa gång helt plötsligt visade att de var ganska låga, jag hade även börjat känna mig lite trött och hängig. Efter detta så började jag med multivitaminerna igen och fick tillbaka min ork och energi och vid nästa prov hade järnvärdena gått upp igen.

Många kommenterade på att jag såg oförskämt pigg ut även i slutet av graviditeten. Jag mådde fantastiskt bra och är helt säker på att jag har multivitaminerna att tacka för detta. I vår släkt så har i stort sett alla kvinnor fått problem med järnvärdena i sista trimestern och tvingats ta järntabletter som de blivit så dåliga i magen av att de inte kunnat ta dem en längre period. Jag hade inga sådana problem och kan varmt rekommendera Innates baby & me för alla som planerar att bli gravida, är gravida eller ammar, dom är helt fantastiska!


//SusannaTillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
BABYCARD10


➡ Gå till Greatlife.se