Giving People

Alla medel som kommer in via Giving Peoples webb-butik går till hjälpverksamheten och utsatta barnfamiljer i Sverige. När du handlar ett paket att ge bort omvandlar Giving People det till hjälp som skickas ut till de sökande familjerna.

Genom att köpa en matkasse i vår webbshop så skänker du en matkasse värd motsvarande belopp till en barnfamilj i Sverige som är i behov av mat. När du skänker en matkasse här i butiken får du även Giving Peoples gåvobevis tillsammans med orderbekräftelsen via e-post.

Giving Peoples pin
Genom att köpa Giving Peoples pin stöttar du verksamheten och de barnfamiljer som söker hjälp hos oss. En Giving People-pin på jackan visar att du har tagit ställning och vill förebygga barnfattigdom i Sverige. Pengarna går till verksamheten och matkassar som förmedlas där behovet finns.

När du köper denna produkt får du även Giving Peoples gåvobevis tillsammans med orderbekräftelsen via e-post.

Armband
Genom att köpa Giving Peoples handgjorda pärlarmband stöttar du verksamheten och de barnfamiljer som söker hjälp hos oss. Ett Giving People-armband på handleden visar att du har tagit ställning och vill förebygga barnfattigdom i Sverige. Pengarna går till verksamheten och matkassar som förmedlas där behovet finns.

När du köper denna produkt får du även Giving Peoples gåvobevis tillsammans med orderbekräftelsen via e-post.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Giving People