Första hjälpencentrum

20% på första hjälpen-väska.Du har väl en bra första hjälpen-väska hemma?

Se till att du är beredd om någon skadar sig hemma eller på jobbet! Med vårt smidiga och effektiva förbandsmaterial tar du enkelt hand om vanliga skador som stickor, klämskador, blödningar och stukningar. Det bästa är att du kan lita på att utrustningen håller högsta kvalitet och fungerar i skarpt läge. Nu kan du beställa Första hjälpen Kontor & Hemma till specialpris!

315 kr inkl moms (Ordinarie pris 395 kr)

Ange kampanjkoden för att ta det av erbjudandet.

Till erbjudandet

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Hos oss hittar du första hjälpen-väskor för familjen, hunden, hästen, bilen och andra områden. För oss är det viktigt att utrustningen verkligen fungerar när någon blir akut sjuk eller skadad. Därför är alla produkter framtagna av ambulanssjuksköterskor och det är också de som håller utbildning i HLR och första hjälpen. För dig i Västerås med omnejd kan vi ordna utbildning i HLR, barn-HLR, barnolycksfall med mera. Skicka ett mail till oss och anmäl ditt intresse, så återkommer vi med mer information när vi har tillräckligt många deltagare.
Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
6a6ycA3d152


➡ Gå till Första hjälpencentrum