Ekobarn

Nu har ekobarn.se 15% på ett helt köp! Passa på att handla från Plantoys, Rubens Barn, Ferm Living, Fairwood och många fler. Trevlig ekoshopping!

Välkommen till Ekobarn!

Hos oss hittar du noggrant utvalda ekologiska varumärken som Maxomorra, Raspberry Republic, Fixoni, Duns Sweden m fl. Vår
målsättning är att hjälpa dig att handla mer hållbart. För oss är hållbart alltid giftfritt och ekologiskt, men även att personalen som syr kläderna får betalda levnadslöner och att våra varumärken är hållbara.

Vi är stolta över dom varumärken vi säljer. Alla produkter är noggrant utvalda för att vi ska kunna erbjuda dig det bästa. Några av våra
varumärken är vi ensamma om. Vi har valt att även satsa på mindre svenska varumärken som vi verkligen tror på och som brinner för det dom gör, vilket lyser igenom i kollektionernas kvalité, genomarbetade design och företagens fokus på miljö och hållbarhet.

Det är också lite exklusivt att inte ha samma kläder som alla, mode handlar om att hitta en personlig hållbar stil, inte om vad andra har på sig eller hur andra klär sina barn.

Tillsammans kan vi förbättra världen.  Välkomna till vår värld av modern ekoshopping!

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
BABYCARD


➡ Gå till Ekobarn