Digitalhälsan

Därför ska du äta extra kollagen! Som medlem i Babycard har du 20% rabatt på alla produkter i webshopen när du handlar för mer än 1200 kr.

Kollagen bidrar till struktur och stadga och håller hudytan fast, slät och återfuktad. Kroppen producerar själv kollagen men med åldern blir nedbrytningen större än nybildningen vilket gör att huden åldras. Denna nedbrytningsprocess börjar redan vid 25 års ålder och mängden kollagen minskar därefter med cirka en procent varje år. Tydligt märks det på huden när kollagennivåerna minskar. De fina linjerna och rynkorna blir mer framträdande och huden förlorar även sin fasthet. Även konturer runt käken, halsen och ögonen och små blodkärl framträder i större utsträckning i takt med att läderhuden minskar. Många upplever också att huden blir torrare.

Som medlem i Babycard har du 20% rabatt på alla produkter i webshopen när du handlar för mer än 1200 kr.

BEAUTY Kollagen innehåller kollagen som finns i all bindväv som leder, brosk, hud och hår. Hela 70% av huden består av kollagen. När man tar ett tillskott av kollagen så triggar man igång kroppens egna kollagentillverkning.

BEAUTY Kollagen Innehåller kollagenpeptider, naturliga växtextrakt samt en speciell kombination av vitaminer och mineraler - kan minska fina linjer och rynkor, stödjer bindväven och bidrar till hälsosamt hår och naglar, hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Viktigt för leder, muskelvävnad, ligament och brosk, även bra vid mag/tarm-besvär.


Här kan du köpa Beauty Kollagen

VÄLKOMMEN FÖR EN KOSTNADSFRI KONSULTATION FÖR ATT FÅ VETA MER!

Mitt mål tillsammans med dig blir att vägleda dig inom olika livsstilsförändringar där starten kan vara att få kost och näringsråd, förslag på tränings- och kostprogram, lära dig hantera stress, men också möjligheten att få coachning i någon av våra olika
program. Så allt handlar om att finna det som fungerar för just dig, just nu i din vardag. Jag "tar dig i handen" och följer dig!

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Digitalhälsan