clicko.se

Med koden JUL får du just nu 25% på Clicko Lär dig bokstäver!

Erbjudandet gäller till 13/12.

www.clicko.se

VÄLKOMMEN TILL BOKSTÄVERNAS UNDERBARA VÄRLD
Vi vill lära barn att läsa! Och för att nå dit behövs först en förståelse för och kunskap om bokstäverna.

Våra Clicko-produkter kombinerar två stora intressen som många barn i förskoleålder har. Nämligen att bygga och utforska bokstäver.

Clicko ger barnen en rolig kreativ och fascinerande lek och föräldrarna och förskolepersonal en meningsfull och utvecklande sysselsättning att erbjuda barnen. En sysselsättning som fungerar både som leksak och läromedel.

LEKFULLT OCH KREATIVT SÄTT ATT LÄRA SIG LÄSA
Clicko kombinerar barns byggintresse, skapandeglädje och nyfikenhet med fysiskt bokstavsbygge. Det är ett spel och byggsats utmärkt för att öka bokstavsförståelsen hos barn så att steget till att lära sig läsa både blir roligare och kortare. Spelet innehåller trädelar med integrerade magneter samt en kortlek med spelkort.

Med Clicko bygger barnen själva bokstäverna fysiskt, eftersom de använder flera sinnen ökas förståelsen för bokstäverna. I och med att barnen kan hantera byggsatsen långt innan de kan hålla i en penna kan du som vuxen, med Clicko, tidigt ge dina och andras barn en bra och rolig grund till att lära sig läsa. Här ger du också ditt barn möjlighet att bygga sitt eget namn. Det går utmärkt att beställa delarna för just DITT barns namn. Vi skickar dem snyggt förpackade i en påse.

DEN PERFEKTA PRESENTEN
Vad ger man ett barn som älskar att bygga men redan har lådvis med lego, mängder med pärlplattor och en hel hög plusplus? Clicko såklart!

Clicko passar utmärkt som doppresent eller födelsedagspresent till kommande barnkalas. Överraska med något nytt, utvecklande och kreativt i presenten! Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till clicko.se