Clearlife.se

12% På naturliga kosttillskott, hudvårdsprodukter och superfoods m.m.

Vi erbjuder naturliga, ekologiska och högkvalitativa hälsoprodukter för dig och ditt barn. Hos oss hittar du bland annat kosttillskott, superfoods, rawfood, hudvård, hårvård och mycket mer som bidrar till bättre hälsa och en hållbar värld.

Vi är alltid noggranna med produkterna vi säljer. När du handlar från oss kan du vara säker på att du och ditt barn enbart får produkter som innehåller de allra renaste ingredienserna.
Vi testar varje produkt själva, kan vi inte stå för något så säljer vi det inte. Du kan även vara säker på att inga djur eller människor har skadats i processen.

Vill du få rådgivning om kost, hälsa och tillskott är du varmt välkommen att maila oss på info@clearlife.se så hjälper vi dig helt kostnadsfritt.

Vi rekommenderar:

Vitamin Code Prenatal
Ett multivitamintillskott tillverkat av whole foods, utformat för gravida kvinnors behov. Passar även bra under amning.
Läs mer här

Vitamin Code Kids
Ge ditt barn fullvärdiga, råa och ekologiska vitaminer och mineraler i naturlig form med dessa smaskiga tuggtabletter! Speciellt sammansatta för barns näringsbehov.
Vitamin Code Kids Multivitamin 60 tuggisarErbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
ALLTFÖRDITTBARN


➡ Gå till Clearlife.se