Bruns Products

20% rabatt på alla oparfymerade produkter (allergy cerified produkter)(ordinarie storlek).

Erbjudandet gäller 1 köp / person.

Välj oparfymerat till dina barn!
Användningen av kosmetiska produkter börjar tidigt i livet och de flesta barn kommer i kontakt med dessa dagligen. Produkter som kanske ser barnvänliga ut behöver inte alls vara det, då de kan innehålla både parfymer, kemikalier eller allergener som senare kan skapa problem som kan vara livet ut.

Faktum är att 27% av europas befolkning lider av någon typ av hudallergi och då är inte ens barn under 18 år inkluderade i denna statistik. (källa: AllergyCerfified). Detta känns fruktansvärt tråkigt då det är ganska enkelt att undvika genom att välja rätt produkter från start.

På BRUNS Products har vi valt att certfifiera alla våra oparfymerade produkter med Allergy Certified. På så sätt kan du vara säker på att ingredienserna och koncentrationen har godkänts av en toxikolog.
Dessutom har vi valt att inte producera en speciell barnprodukt med speciella etiketter, då våra oparfymerade produkter passar utmärkt för både små och stora personer – och är även ett led i vårt hållbarhetstänk.
Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
BRUNSUNSCENTED


➡ Gå till Bruns Products