Bomstadbaden

Boende - Boka 3 nätter betala för 2, gäller en vistelse i september!

Använd rabattkoden när du bokar.

I Karlstad, vid Vänerns norra kust, svallar vågorna in mot Bomstadbaden.

Den natursköna stranden kallas för Värmlands Riviera, en 400 meter lång och barnvänlig sandstrand. Sandstranden övergår i en gles tallskog där du kan söka skugga under varma dagar.

Ta med dig picknickkorgen och ge dig ut med cykeln för att uppleva den vackra naturen och skogens härligheter - svamp, blåbär, hallon eller lingon.

Öva golfsvingen på äventyrsgolfbanan eller njut tillsammans av en middag alldeles vid strandkanten. Åk ut på fisketurer och prova fiskelyckan eller njut av avkopplingen i wellnessavdelningen med jacuzzi och bastu tillsammans.

I Karlstad erbjuds du mängder av shopping, kultur och naturupplevelser endast ett stenkast bort. När det är dags att lägga sig gör du det i fina stugor, i lägenheter, rum eller i eget boende på campingtomt.

Välkommen till Bomstadbaden i Karlstad.
Swecamp är en kedja med 13 helårsöppna anläggningar från norr till söder. Hos oss kombinerar du utomhusupplevelser med boende i stuga, hotellstuga eller på campingtomt och skapar minnesvärda stunder tillsammans med dina nära och kära.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
Babycard3för2


➡ Gå till Bomstadbaden