Balans Online

Balans Online erbjuder BabyCards kunder 25% rabatt.

Vid registrering så får man automatiskt testa tjänsten i 7 dagar kostnadsfritt - Koden anges i samband med köp i kassan och inte i vid registrering.

Vad är Balans Online?

Balans Online är baserat på 20 års erfarenhet av yogisk terapi och förankrat i svensk och internationell vetenskaplig forskning sedan 1998.

Yoga och Mindfulness har genom årtusenden visat sig fungera som både vägvisare och verktyg för bättre hälsa och balans, för miljontals människor över hela världen. Denna onlinetjänst erbjuder dessa tidlösa och kraftfulla tekniker till dig, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet.

Systemet ger dig två träningsformer: MediYoga och MIMY-metoden, där Mindfulness, både som träningsmetod och förhållningssätt till livet, integreras med MediYoga.”

Smakprov från Balans Online - Balansprogrammet

Detta korta pass kan du göra på ca 10 minuter, innan barnen vaknar eller efter att de somnat - Passet reducerar stress, påverkar sömn och ditt immunförsvar. Det frigör spända axlar, nacke, käkar och skapar balans i hela ditt energisystem - Som du i ditt tur påverkar ditt/dina barn med.

Passet är hämtat ur balansprogrammet på Balans Online - Du kan läsa mer om Balansprogrammet här

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
babycardbalans


➡ Gå till Balans Online