Babycoachen.se

10% rabatt på sovcoachning!

Jag som driver Babycoachen.se heter Amanda Berglund och är utbildad sovcoach vid International Maternity and Parenting Institute, USA.

Att arbeta med barn har alltid varit min dröm så när jag under min tid i Australien kom i kontakt med yrket ”Sovcoach” var jag fast besluten om att det va det jag ville bli.

I två år bodde jag i Australien, på Sunshine Coast, där jag studerade till diplomerad hälso- och fitnesscoach. Det var under min tid ”down under” som jag fick idén till Babycoachen, då jag i mitt jobb som Personlig Tränare mötte många mammor med sömnbrist. I Australien och USA är det väldigt vanligt med sovrådgivare som hjälper föräldrar vars barn har svårt att komma till ro, somna eller sova hela natten.

Som sovrådgivare studerar och tillämpar jag en mängd olika tillvägagångssätt och har en grundlig förståelse av vetenskapen om sömn. Det är mitt jobb att analysera ditt barns nuvarande sovmiljö, dess sov-/vakenfönster, sömnassociationer, utvecklingsmässiga milstolpar, kost och eventuella hälsoproblem. Jag tar givetvis också hänsyn till deras personlighet och hjälper dig att utveckla sunda sovrutiner som är ålder- och utvecklingsanpassade.

Jag tror på att hitta en lösning för din familj som även passar din uppfostringsstil. Därför tar jag mig tid att lära känna dig och ditt barn för att på så sätt kunna skapa en handlingsplan som du känner dig bekväm med att genomföra och som ger er alla den sömn ni behöver.

Det är det roligaste jobb jag kan tänka mig och jag ser fram emot att få hjälpa just dig!

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
sovahelanatten17


➡ Gå till Babycoachen.se