Babies R'Us

Erbjudande på väg in!

Välkommen till Babies R'Us - den nya nordiska specialaffären inom babyutrustning.

Babies R'Us är ett koncept ursprungligen från USA, som tillsammans med Toys R'Us erbjuder fullt sortiment för barnfamiljen, från baby till det större barnet. Vi har tagit det amerikanska konceptet och gjort det skandinaviskt, så att du som kund får en upplevelse när du besöker vår specialaffär inom babyutrustning. För oss är det viktigt att inte bara erbjuda ett komplett utbud - från kläder, bilstolar, barnvagnar, leksaker och flaskor- utan du ska också kunna förvänta dig att vår personal är utbildad och att de ska kunna vägleda dig i ditt köp. Vi arbetar nära våra leverantörer genom att utbilda vår personal och försöker ständigt se till att vi är uppdaterade med det senaste i branschen. Vi har valt att arbeta med några av de starkaste varumärkena på marknaden - allt inom bilstolar, bilar, pussel och bad etc. Detta säkerställer att våra produkter alltid lever upp till de vassa kraven vi har när det gäller barn och spädbarn. Men vi försöker också i vårt sökande efter samarbetspartners, att presentera spännande varumärken och produkter som inte nödvändigtvis finns i Skandinavien sen tidigare. Vi vill ge dig som kund möjlighet att besöka våra butiker och kanske upptäcka något du inte skulle hitta någon annanstans.

Vi har prisgaranti!
Vi vet också att priset är viktigt - inte det viktigaste, men viktigt. Därför erbjuder vi en prisgaranti på alla våra varor. Skulle du hitta en produkt någon annanstans som är billigare än vår så matchar vi priset. Kom till någon utav våra butiker och prata med personalen.

Välkommen in till någon utav våra butiker. Glöm inte att bli medlem i vår kundklubb, då kan du spara 10% . Du kan även besöka oss online på www.toysrus.se/babiesrus

Tangentvägen 3, 141 75 Stockholm
Telefon: 075-728 32 03

Väla Köpcentrum, 260 35 Ödåkra
Telefon: 075-728 32 04

Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard