Babboe Sverige

Fri frakt vid beställning av en cykel (Ni sparar 499-799 kr).

Babboe lastcyklar är ett initiativ av föräldrar för föräldrar.

Vi vill göra lastcykeln tillgänglig för varje familj. Med detta i åtanke har vi utvecklat sedan 2007 kvalitets lastcyklar för ett överkomligt pris. Vår filosofi ’av Föräldrar för Föräldrar’ finns i hela verksamheten. Vi lyssnar noga på alla mammor och pappor som cyklar på en Babboe Lastcykel. Vi letar efter möjligheter att konstant förbättra våra produkter. Vi utvecklar vårt sortiment i tillbehör och fortsätter att förnya cyklarna. Att cykla på en Babboe lastcykel är en fantastisk upplevelse. Oavsett vad du är ute efter, det finns alltid en Babboe lastcykel som passar dig!

Lådan full lastad med barnens energi är ett dagligt äventyr. På grund av att dina barn sitter framför dig, har du dem hela tiden i ögonen. Så kan ni prata med varandra och cyklar ni säkert. Din lilla passagerare sitter i en stadig trälåda, fast knäppt med ett trepunktsbälte. Med en Babboe lastcykel gör du varje resa till en fest!

Som medlem hos Babycard får du fri hemleverans när du beställer en cykel på vår hemsida.

Babboe lastcyklar levereras även färdig monterad i hela Sverige direkt till ditt hem.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×
✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.
7FD4ENZW


➡ Gå till Babboe Sverige