Assistansbolaget

30% rabatt på Vägassistansförsäkring för dig med Babycard!

Teckna vår personliga vägassistansförsäkring via vår hemsida www.assistansbolaget.nu eller per telefon: 042 324 324. Ange din kampanjkod Babycardväg för att erhålla din rabatt. 

Assistansbolaget är en av marknadens största vägassistansoperatör med verksamhet i Europa*. Vi erbjuder våra kunder en personlig vägassistansförsäkring vilket betyder att du får hjälp i alla bilar som du kör oavsett om det är din egen bil, familjens bil eller en hyrbil på semestern.
I vardagen vill man att allt bara ska fungera, oavsett om du är på väg till förskolan, arbetet eller om du är på väg till den där välförtjänta semestern som du och din familj längtat efter länge. Förhoppningsvis sker det inte så ofta att man blir stående vid vägkanten, men när det väl händer är det tryggt, säkert och bekvämt att ha en personlig vägassistansförsäkring.
När olyckan är framme koordinerar vi hela hjälpinsatsen. Genom endast ett telefonsamtal till oss hjälper vi dig såväl med bärgning som med bokning av hemresa, hyrbil eller hotell. Vi hjälper dig att nå din destination utan att du behöver göra egna ekonomiska utlägg och alltid med 0 kr i självrisk.Barnsäkerhet i bilen
Varje år skadas barn på grund av att en bilbarnstol eller säkerhetsbälte använts på fel sätt. En snabb inbromsning, en krock i 40 km i timmen. Det är lite som krävs för att skada en barnkropp utan extra skydd. Se Assistansbolagets film om barnsäkerhet i bilen för att lära dig mer om vad du ska tänka på och vilka regler som finns.

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard