Svenska kyrkan

Nyfiken på dop, babysång, babymassage och öppen förskola? Välkommen till Svenska kyrkan!

Har du småbarn och är hemma på dagarna? Kom till våra öppna förskolor! Här finns samvaro, fika, leksaker och massor av möjligheter till lek och samtal. Vi har också babycafé, babysång och babymassage. Du hittar Svenska kyrkan i Örebros öppna förskolor på svenskakyrkan.se/orebro/oppen-forskola

Har ni funderat över dop?

En del associerar dop med stora släktsammankomster. Och visst kan man bjuda in till en stor dopfest om man vill - vi har ofta bra lokaler i anslutning till kyrkan. Men här finns verkligen inga måsten. Ett dop kan lika gärna vara litet och intimt och dopklänningar finns att låna i våra kyrkor.

Flera gånger per år arrangerar våra församlingar också drop in-dop. Vid drop in-dop behövs ingen bokning, det är bara att droppa in - dessutom bjuder vi alltid på dopfika. Om du undrar när vi har drop in-dop på gång nästa gång, kolla in svenskakyrkan.se/orebro/dop eller ring vår informationsservice på 019-15 45 00. Ett dop i Svenska kyrkan är alltid kostnadsfritt.

Vill du veta mer eller boka dop?
Kontakta vår informationsservice på 019-15 45 00 eller mejla orebro.pastorat@svenskakyrkan.se

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard