L.O. Construction AB - En totalentreprenad med fokus på badrum

Välkomstrabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler!

Vi erbjuder en välkomstrabatt på:
Kakel och klinker i prisgrupp A på 50% samt 20% på badrumsmöbler vid anlitande av oss som totalentreprenad vid sin badrumsrenovering.
Söker man bara material erhålls 20% rabatt på kakel, klinker och badrumsmöbler. Gäller prisgrupp A vilket innefattar majoriteten av vårt sortiment.

Erbjudandet börjar gälla 2019-02-10 och avslutas 2019-04-01.

L.O. Construction är en totalentreprenad som driver två badrumsbutiker i Norrköping och Nyköping. Vi ansvarar för hela er renovering från början till slut. Genom våra butiker visar vi vår förkärlek till badrummet men vi hjälper våra kunder med allt inom byggnation. Fönster är ett område vi är speciellt duktiga på. Här har vi ett nära samarbete med en av Europas största fabriker av PVC-fönster och duktiga montörer.

Vårt nära samarbete med Kakeldaxgruppen gör dessutom att vi kan erbjuda keramik från hela Europa. Svedbergs, Macro Design, Miller, Villeroy & Boch, 4-Aqua, INR, Ballingslöv, Gustavsberg är bara ett axplock av våra leverantörer av badrumsinredning. Oavsett om du bara söker verktyg för hobbyprojektet eller en totalleverantör för badrumsrenoveringen så har vi det du söker. Välkommen att inspireras i våra butiker och att boka ett kostnadsfritt hembesök för en offert!Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard