Trucido Lorem AB - Mias Massageterapi & Hälsa

Klassisk massage för att slappna av eller få bort stress och spänningar i ryggmuskulaturen, 30 minuter á 420 med 100 kr rabatt.

Visa upp medlemskap hos Babycard för att erhålla rabatten.

Jag jobbar som massageterapeut och möter framförallt människor med muskulära problem.
Jag jobbar med olika muskelavslappnande tekniker (mer om dessa på hemsidan/Facebook-sidan) och hjälper människor att ha mindre ont och i bästa fall slippa ont. Jag ger även råd om vad och hur man kan göra för att hjälpa sig själv att hålla smärtan i schack eller helt slippa den, om man ber om det. Det beror ju på varför man har ont och vad man gör, hur och vad man kan göra för att inte behöva få ont eller åtminstone ont mindre ofta.

Det jag sysslar mest med är alltså behandlande massage. Men jag ger även Klassisk Svensk Massage för den som bara behöver en genomkörare, samt Närvaromassage som är en stresshanterings/avslappningsbehandling för den som har svårt att komma ner i varv och slappna av. Du får en stund för dig själv med massage, avslappning och affirmation (mer information på hemsidan/Facebook-sidan).

Boka alltid tid via Boka Direkt!
Har man en fråga kan man maila eller ta kontakt i chatten på min Facebook-sida. Jag svarar när jag har tid, alltid så fort som jag har möjlighet.

Du kan välja att betala med Klarna när du bokar tid, eller betala på plats med Klarna, Swish eller kort.

(Jag gör detta, än så länge, som mitt extrajobb, men det finns planer på att utöka verksamheten. Så, ju fler som bokar och vill ha det jag erbjuder, desto lättare gör ni det för mig att vara tillgänglig på fler tider!)

Jag finns på:
Lundmansgatan 13 A, 76145 Norrtälje.
Till vänster om porten, trappan ner, i källarlokalen

 Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2021-07-31
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Trucido Lorem AB - Mias Massageterapi & Hälsa