Mental Utveckling

25% rabatt på stresshantering mot uppvisande av Babycard!

Ordinarie pris 800 kr/session, behandlingstid ca en timma.

Behöver du hjälp med att hitta dina egna resurser, få återhämtning och ny energi?

Livet är fyllt av stressmoment och vi är byggda för att kunna hantera dessa. Men, vi behöver också kunna återhämta oss och samla krafter då och då. Vissa av oss kan uppleva sig vara fångade i en ond spiral av stress som aldrig tar slut. Stress och oro är något som blir mer och mer förekommande i dagens samhälle. Det kan handla om mentala, fysiska och känslomässiga stressfaktorer.

Jag heter Carina och mitt företag Mental Utveckling. Jag arbetar med metoder som hypnoterapi, mental träning, enskild samtalsterapi, parterapi, massage samt smärtbehandling.

Mina behandlingar och kurser är godkända för friskvård hos skatteverket och jag är ansluten till hälsoportalen Wellnet.För att kunna hantera olika situationer som kan uppstå så måste man ibland få hjälp att synliggöra vad som påverkar oss och som ligger dolt, djupt inne i oss. Kraften finns inom dig, jag hjälper dig att plocka fram detta.

Jag vill ge dig verktyg för att bemästra och ge dig styrka att hantera vardagen, ökad självkännedom och självförtroende så du lättare når dina mål. Lära dig att hantera stress eller helt enkelt ge dig en skön stund av avslappning med massage. Smärta är något som påverkar hela människan, både fysiskt och psykiskt. Jag använder mig av flera metoder för att ta bort smärtproblematik.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard