Magnusson Samtalsterapi KBT

50% rabatt på första samtalet.

Önskar du samtalsterapi/psykoterapi? Prova KBT. Ofta i livet kan man uppleva stress eller relationella problem. Det är ibland ett högt tempo, bland annat som småbarnsförälder. Det kan bli slitningar i relationer och stressproblematik för att få ihop det och du kan känna dig trött, irriterad och sliten. Hos mig får du hjälp med bra strategier som är anpassade för just dig och dina behov för att få ihop livspusslet och hantera stress, ångest eller nedstämdhet. KBT är en mycket god psykoterapeutisk metod med gott stöd i forskning. Det är ett direkt och konkret arbete. Jag erbjuder även parterapi.

Jag har en lång klinisk erfarenhet av bland annat arbete inom psykiatri, primärvård och familjebehandling. Haft eget privat mottagning sedan 2016. Jag kan även hjälpa dig med tvång, fobier, generell ångest och utmattningssyndrom där KBT har god effekt. Är utbildad socionom samt grundläggande psykoterapeut-utbildning.

Välkommen!

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard