Födelsebyrån

Lördag 10 juni bjuder nystartade patientdrivna Födelsebyrån in till en heldag i Nacka. Temat är “Tiden efter vården – eftervård i samband med förlossning”

Vi håller till i det gamla pumphuset i Järla Sjö.

Födelsebyrån bjuder in till samtal om kropp och knopp efter graviditet och förlossning med några av Sveriges mest intressanta aktörer inom eftervård, däribland Susanna Heli (FUR), Hela Kvinnans Klinik, VälkommenLiten: Sveriges första barnmorskeledda klinik, Narva Naprapati och Post-Preggo. Att få så många kunniga, innovativa aktörer samlade samtidigt är unikt och en ära för oss. Vi behöver alla mer kunskap om hur vi främjar bättre hälsa för alla som föder barn idag.

Eventet är helt gratis och till för hela familjen; för gravida som vill förbereda sig, de som fött barn någon gång, anhöriga eller de som kanske bara vill lära sig mer. Ta med din partner och mamma, bjud in dina vänner och tipsa kollegorna.Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard