Gongiversum

Är du nyfiken på om yoga och meditation kan berika ditt liv? Kom till yogi-gongiversum och ta reda på det! Välkommen att prova på utan kostnad i valfri klass!

Välkommen till SADHANA Yoga & meditationsskola, Gongiversum.

platsen för inspiration, provokation, glädje, utmaning, små och stora aha-upplevelser, självkännedom, härliga möten…

Sadhana Yoga & meditatonsskola och världens finaste GONGIVERSUM – … platsen för inspiration, provokation, glädje, utmaning, små och stora aha-upplevelser, självkännedom, härliga möten… finns på Järnvägsgatan 46 i Motala.
Hos oss kan du lära dig Kundaliniyoga som är en fysisk, mental och andlig disciplin som ger inre lugn, balans och ökad medvetenhet. Här kan du också uppleva ditt livs vila med hjälp av gongens vibrationer!

Kundaliniyoga kännetecknas av dynamiska rörelser som kombineras med andningsövningar och medveten närvaro och erbjuder ett stort antal meditationstekniker.

Genom kundaliniyoga har vi tillgång till en verktygslåda fullt av verktyg av högsta kvalitet. Yoga, meditation, ljudhealing, dans och kreativt skapande hjälper oss att följa/hitta vår livsväg, vandra med glädje och en känsla av meningsfullhet. Genom att ta ansvar för våra tankar, känslor, handlingar hittar vi ett eget förhållningssätt till livet.

Vi erbjuder veckokurser i Kundaliniyoga & meditaion, Gongbad, Sadhana, helgkurser, andningskurser, stund för grund, yoga & meditation för gravida och mycket mer …

Tillbaka till startsidan

Bli medlem!

Välkommen till Babycard! Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.


Ansök Nej, tack

Babycard på App Store!

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard