Länsförsäkringar Skaraborg

Sitter din bebis säkert i bilen? Låna babyskydd utan kostnad genom Länsförsäkringar Skaraborg och NTF.

Gravidförsäkring – En trygghet för dig som gravid

Vi erbjuder två olika gravidförsäkringar, en Bas och en Plus, som båda ger omfattande skydd vid skador, sjukdomar och olycksfall.

Varför behövs gravidförsäkring?

En gravidförsäkring är det enda försäkringsskyddet som finns för ditt ofödda barn. För den gravida är gravidförsäkringen främst en olycksfallsförsäkring som kan ge viss ersättning vid graviditets- och förlossningskomplikationer.

Vi rekommenderar att teckna vår gravidförsäkring Plus som ger ett omfattande skydd och ersättning vid komplikationer under graviditet och förlossning.

Du bör så fort det är möjligt efter att barnet är fött köpa en barnförsäkring. En barnförsäkring har ett mycket mer omfattande skydd för barnet.

Barnförsäkring - Ge ditt barn en bra start i livet

Vi rekommenderar att teckna barnförsäkringen så tidigt som möjligt efter förlossningen. Visste du om att du får rabatt på vår barnförsäkring om du tecknat vår gravidförsäkring Plus?

Varför behövs barnförsäkring?

Barnförsäkringen ger ett ekonomiskt skydd både vid sjukdom och olycksfall. Barn som får ett handikapp och aldrig kommer ut i arbetslivet får låg ersättning från samhället.

Har ni tecknat en barnförsäkring hos oss så ingår lån av babyskydd gratis och hyra av bilbarnstol för 65 kr per månad.

Välkommen till Länsförsäkringar Skaraborg!

Vi finns där du finns!

Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss som arbetar i bolaget blir uppdraget tydligt eftersom kundnytta och ägarnytta är samma sak. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga våra kunder till godo.Tidsbegränsat erbjudande
Gäller till 2020-10-31
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard