Länsförsäkringar Skaraborg

Skydda det viktigaste du har!

Ge ditt barn en bra start i livet tillsammans med Länsförsäkringar Skaraborg. Hos oss kan du teckna både gravidförsäkring, barnförsäkring och låna babyskydd för en tryggare vardag.

Bilbarnstol
Sitter din bebis säkert i bilen? Låna babyskydd utan kostnad genom Länsförsäkringar Skaraborg och NTF.

Läs mer och gör en intresseanmälan här.

Barnförsäkring
Ge ditt barn trygghet med riktigt bra barnförsäkring som både täcker olycksfall och sjukdomar. Dygnet runt, året runt.

Läs mer och teckna din försäkring här.

Varför behövs barnförsäkring?
Barn som på grund av sjukdom eller skada aldrig kommer ut i arbetslivet får låg ersättning från samhället, en barnförsäkring kan då ge extra ekonomiskt stöd till både barnet och föräldrarna.


Gravidförsäkring
En gravidförsäkring är det enda försäkringsskyddet som finns för ditt ofödda barn. För dig som gravid är gravidförsäkringen främst en olycksfallsförsäkring. Hos oss kan du teckna en Bas eller en Plus.

Läs mer och teckna din försäkring här.

Vi rekommenderar att teckna vår gravidförsäkring Plus som ger ett omfattande skydd och ersättning vid komplikationer under graviditet och förlossning.

Vi finns där du finns!
Länsförsäkringar Skaraborg är ett kundägt bolag som erbjuder försäkring, bank och fastighetsförmedling i Skaraborg. För oss är det viktigt med nöjda kunder som valt att skydda, spara och låna på Hemmaplan. Det skapar värde som på olika sätt kommer våra ägare, det vill säga kunder till godo.

 Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Länsförsäkringar Skaraborg