LenHud

Kom 2 och få 20% rabatt! Ta med en kompis, mamma eller din partner på en skön avkopplande stund. Gäller våra Signatur ansiktsbehandlingar vardagar mellan 9.30-13.00 Ni bokar samma behandling samtidigt och får 20% rabatt.

Behandlingen ska vara utförd senast den 30 november och gäller endast mot uppvisande av Babycard.

Nu är det äntligen dags att ge kärlek till vår kropp. Njut av en ljuvlig kroppsbehandling som tar hand om hela dig. Exfoliering och kroppsinpackning med de finaste produkterna du kan tänka dig gör att din hud kommer bli silkeslen, jämn och väldoftande. Huden förbereds för sol och salta bad och du får de bästa förutsättningarna för att få en jämn och fin solbränna som varar länge.
Behandlingstid: 60 minuter

LenHud öppnade 1999 sin första hudvårdssalong i Lund. Sedan dess har vi expanderat och finns nu också i Malmö, Helsingborg och Borås. Vi hudterapeuter på LenHud har många års erfarenhet och går ständigt på fördjupande utbildningar för att alltid vara först med det senaste.
Vårt mål är att du ska känna dig väl omhändertagen och få bästa tänkbara hudvård och ansiktsbehandlingar.
Vi är alla Cidesco och SHR godkända hudterapeuter. Flera av oss är dessutom specialutbildade inom Laser och IPL. 

Len hud innebär att du tar hand om dig, att du använder den hudvård som din hud behöver, året runt. Hos oss ska du alltid känna dig nöjd med din hudvård och därför vill vi alltid ge dig det där lilla extra vid varje möte. Våra kunskaper om huden ger dig en bättre hudvård idag och imorgon... Varje månad har vi många fina erbjudande som gör din hudvård ännu roligare.

LenHud ingår i Kraft Group som i sin tur är B Corp certifierade! Vi är det första företaget inom skönhetsbranschen i Sverige som kan titulera oss som ”B Corp”. Detta är vi givetvis mycket stolta över! B Corps vision kan tolkas som att man ”inte bara ska sträva efter att vara i bäst i världen utan bäst för världen”. 

Välkommen!

Öppettider:
Måndag-Fredag: 9.15-18.00
Lördag: 9.45-15.00Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard