Kosmetisk Tatuering Klinik

Vårt erbjudande! 10% rabatt på valfri kosmetisk tatuering över 3000kr. *

Ange ”Babycard” under meddelandefältet i vår online bokning.

Vi på Kosmetisk Tatuering Klinik har jobbat sedan 2011 endast med kosmetisk tatuering och det gör vi fortfarande, med mycket passion, tålamod och glädje. Vi var de första i Malmö som började jobba med ögonbryns tatuering med 3D teknik. Vi arbetar med är de främsta tekniker inom område och vi letar alltid efter de bästa och senaste produkterna för att få det bästa resultat. En av våra populära kosmetiska tatueringar är ögonbryns tatueringen med 3d effekt. Ögonbryns tatuering med 3D effekt där man tatuerar strån i olika längd och riktning precis som ett riktigt ögonbryn. På det sättet kan man göra ögonbrynet mer markerat, mörkare eller ljusare och ändra form för att skapa en verklighetstrogen och naturlig ögonbrynslinje. Denna tekniken är lämplig för personer som vill ha ett väldigt naturligt resultat! Vår verksamhet bygger på kunskap, kvalité och personlig service och är godkänt av Miljö och Hälsa samt följer Socialstyrelsens föreskrifter. Kosmetisk tatuering Klinik by Larisa Ferent följer lagen samt reglerna angående sterilisering, hygien samt egenkontroll och jobbar med färger som är godkända av Läkemedelsverket och som är helt fria från tunga metaller.  • * Rabatten gäller endast på tatueringar över 3000kr och kan fås endast på en behandling per kund.

  • * Du måste ange ”Babycard” under meddelande fältet i vår online bokning för att du ska kunna få del av erbjudande.

  • * Rabatten gäller ej om du redan har en tatuering i området var du vill tatuera dig eller om du ansöker om delbetalning genom Medical Finance.

  • * Får ej kombineras med andra erbjudande.

Online bokning

Vår telefon tid är:
Mån-fre 10:00-12:00 och 13:00-18:00
Lördag 11:00-14:00

Läs alltid ”Hur det går till...”och ”Bra att veta” på vår hemsida innan att du ska boka tid.Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard