Infinite Yoga Malmö

10% RABATT PÅ INFINITE MAMA GRAVIDYOGA!

Ange BABYCARD vid bokning till info@infiniteyoga.se.

INFINITE MAMA är en del av Infinite Yoga Malmö, och en plats för dig som är i den transformerande tid i livet som en graviditet, förlossning och första tiden tillsammans med ditt barn innebär. Vi erbjuder gravidyoga och behandlingar med trygga lärare och terapeuter och här har du möjlighet att dela tankar och känslor med andra som befinner sig i samma fas i livet som du.

KURSSTARTER OKTOBER 2018:

Medveten Gravidyoga med Johanna Lindberg,
tisdagar 17:30-19:00, start 23/10

Här har du möjlighet att släppa vardagen för en stund och tillåta dig att vara i allt som händer i kropp, sinne och själ. Alla tankar och känslor är välkomna. Och alla dagsformer! Oavsett vad veckans klass handlar om kan du alltid komma hit och vila, om det är vad din
kropp längtar efter. Ditt barn i magen finns med i allt vi gör och yogan är speciellt anpassad för att du ska kunna ha den med dig under alla skeden av din graviditet.

Empowering Gravidyoga med Lovisa Limseth,
lördagar 11:30-13:00, start 27/10

Kursen Empowering Gravidyoga riktar sig till dig som vill röra på dig och genom energigivande rörelser och stärkande positioner lära känna DIN gravida kropp och samtidigt närma dig ditt barn och stundande moderskap. Vare sig du har gjort yoga förut eller är helt ny är du varmt välkommen till denna kurs!

Läs mer om och anmäl dig till INFINITE MAMAS kurser här!Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard