First Class Personal Training

Halva priset på PT Paket GRAVID & GRAVID PLUS och få 2 kroppsanalyser för priset av 1!

Halva priset på PT Paket GRAVID & GRAVID PLUS
Gäller på ordinarie pris, för nya kunder och till och med 20200101. Priser kan ändras efterhand. Uppge kampanjkoden BABYCARDPT.
________________________________________

2 Kroppsanalyser till priset av 1 - Mät din muskelmassa och fettprocent med marknadens säkraste manuella mätning
Observera att denna mätmetod inte görs under en graviditet eller inom 2 månader efter en förlossning.

Du betalar endast 595 kronor, ord pris 1190 kronor. Gäller för dig och en valfri vän vid samma tillfälle, nya kunder och så länge erbjudandet är aktivt på babycard.se
________________________________________

Gravidträning i Malmö - Träna med en erfaren licenserad PT under eller efter din graviditet!
Investera i dig själv och barnet. Fördelarna med att träna under en graviditet är många! En effekt är att moderkakan växer i större utsträckning och att den blir mer kapillariserad. Detta medför att fostret får en förbättrad näringstillförsel och syretransport. En annan positiv effekt är att du kan förebygga ryggproblematik orsakad av den viktuppgång och förändrad viktfördelning som en graviditet medför. Studier gjorda har även visat på att rätt träning kan bidra till en förkortad förlossningstid samt att återhämtningen blir betydligt mer effektiv hos modern. Förbered dig på en ny och lite roligare typ av träning! På gymmet, i naturen eller i en behaglig hemmamiljö. Läs mer om vår gravidträning!

Vi är First Class Personal Training - Personliga tränare och kostrådgivare rankade nr 1 i Malmö

Från Stockholm, nu äntligen i Malmö! Med några av sveriges bästa personliga tränare och kostrådgivare levererar vi förstklassiga tjänster direkt hem till din dörr och till ditt lokala gym.

Oavsett dina förutsättningar och målsättning hjälper vi dig att nå dina mål säkert och effektivt. Din träning kommer att bli så mycket roligare vilket är en vital del för din fortsatta motivation. Vi tränar allt från nybörjare till sportutövare på elit-nivå. Alla våra tränare är internationellt licensierade och måste till skillnad från andra personliga tränare på marknaden genomgå årliga relicenseringsprov för att garantera att du får valuta för pengarna.

Vi är rankade nr 1 i Malmö av en anledning. Vi står för bred kunskap, lång erfarenhet och stort engagemang och service till våra kunder. Läs mer om oss på hemsidan www.firstclasspt.se

Besöksadress Musclezone Gym. Grangatan 2, Malmö (obs enbart tidsbokning - ingen dropin)Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard