Bodywork

100 kr Rabatt på Gravidmassage!

Ange koden babycard vid bokning.

Boka här!

Bodywork – en plats där du får både fysisk och mental träning och behandling.

På Bodywork erbjuds fyra olika behandlingar.

ManuVision är en djupgående, effektiv och förlösande massageform som utgår från och anpassas till dina behov, din kropp och ditt sinnestillstånd. Det är en behandling där fokus ligger på både det fysiska och det mentala.

Japansk Cosmo Lifting ger ett naturligt lyft för ansiktet, ökar blodcirkulationen, avlägsnar toxiner, syresätter huden och stimulerar produktionen av kollagen och elastin.

Gravidmassagen är en behandling för dig som är gravid. Den anpassas dina behov och ditt stadie i graviditeten. Vi mjukar upp i musklerna och lindra smärtor och spänningar speciellt kring mage och bäcken. Med hjälp av en speciell kudde kan du även ligga på magen under behandlingen, oavsett hur stor magen är.

Behandlning för de minsta. Även barn kan ha behov av kroppsbehandling. Har du ett bekymrat, ledset barn eller har ditt barn ont i magen eller huvudet? Kroppsbehandling kan då vara en hjälp. Här utgår jag, på samma sätt som vid en behandling för vuxna, från barnets behov; vad barnet och kroppen berättar är i fokus under behandlingen.Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard