Autopro i Lund

Oljeservice för 999 kr och då ingår olja oljefilter inkl plugg och en undersökning av fordonet. Utvändig och invändig helrekonditionering Ordinarie pris :från 1800 just nu för 1500.

Erbjudandet gäller till 31 mars 2019.

Varmt välkommen till din Fullservice anläggning AutoPro i Lund. Våra biltekniker kombinerar erfarenhet med modern teknik.
Med kunden i fokus ger vi dig alltid en helhetslösning för att bemöta dina behov och förenkla ditt verkstadsbesök. Som en kvalitetssäkring ger vi dig minst 2 års garanti, och utför alltid service efter biltillverkarens rekommendationer. Vilket innebär att du alltid får en godkänd stämpel i serviceboken.

Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Har du frågor eller funderingar angående din bil är du välkommen att svänga förbi så besvarar vi gärna dessa över en kopp kaffe.

Som företagskund hos oss tar du kontrollen över dina service och reparationskostnader. Vi tar hand om hela din vagnpark. Oavsett bil eller årsmodell hjälper vi dig. Vill du bli företagskund? Välkommen in och prata med vår verkstadschef om vad vi kan göra för dig och din vagnpark.

Tveka inte att kontakta oss med dina frågor på 079046250 eller via mail .
Få alltid de senaste nyheterna och lokala erbjudanden, gilla oss på Facebook.
Det blir inte bara mer kostnadseffektivt utan du sparar även tid på att välja oss. Välkommen!Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard