Svenska kyrkan

Hos Svenska kyrkan i Ljungby kommun hittar du öppna förskolor, rytmisk lek, barnkörer och mer.

”Låt barnen komma hit till mig och hindra dem inte: Guds rike tillhör sådana som de.” – Jesus

Något av det viktigaste vi kan ge våra barn är vår tid och våra resurser – på barnets villkor! Det gäller även tron på Jesus – på barnets villkor!

För de små finns tryggheten i att föräldrar eller annan närstående vuxen följer med. För de lite äldre barnen är det dags att testa att gå själv, tillsammans med kompisar. Hos Svenska kyrkan finns grupper för alla åldrar. För de som gillar att pyssla, de som vill upptäcka saker och för de som tycker om att sjunga. Allt med en inkluderande anda av att alla är välkomna, med betoning på att just du är värdefull!

Vi vill att ditt barn ska känna sig hemma i Kyrkan och vi vill ge ditt barn möjligheten till andlig utveckling – på barnets villkor!

HAR NI FUNDERAT ÖVER DOP?
Som döpt får man överlämna sig i Guds hand och få löftet att vad som än händer är man aldrig övergiven av Gud.

Vill ni ha en stor släktsammankomst eller ett litet dop med de allra närmaste? Hör av er till oss så hjälper vi er. Vi lånar ut dopklänningar och har lokaler som kan lånas för dopkaffet. Det är även möjligt att lämna önskemål om psalmer och sånger till församlingens musiker.

Ett dop i Svenska kyrkan är alltid kostnadsfritt.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Svenska kyrkan