STC Training Club

Träning för gravida. Träna med bebis, Stc Kids - 4-10 år. Glädje, rörelse och motorik.. för fler erbjudanden kika här!

Stc Kids - 4-10 år. Glädje, rörelse och motorik. 10 gånger 795kr, med babycard 695kr.
Bokning sker inne på klubben eller över telefon för att kunna utnyttja rabatten.

STC Platina 12 mån – 299 kr/mån(12 månader bindningstid)
+medlemsavgift 295kr (engångsavgift vid nytecknande)

1) Träning för gravida. 2) Stark inifrån och ut. 3) Träna med bebis. Ordinarie pris på dessa är 995:- och med babycard får man betala 895:-.
Bokning sker i receptionen eller via telefon: 051061600

Träning Mamma/Pappa med Barn. Träning för dig som nyss fått barn! Här är alla mammor och pappor välkomna att träna tillsammans med sitt barn.

Fokus ligger på att med hjälp av funktionell träning stärka upp kroppen efter graviditet och förlossning, men vi hälsar även pappor välkomna till träningen!

För att kunna genomföra träning som även är säker för barnen har vi lägre musik på detta pass. Barn är välkomna fram tills att de börjar krypa runt (ca 1 år). Vi rekommenderar mammorna att först ha gjort en efterkontroll hos barnmorskan där man fått ett godkännande på att börja träna.

STC Training Club är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 30 träningsklubbar. Vi sysselsätter cirka 300 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik. Vårt utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, Les Mills. Våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade.

STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. All träningsutrustning kommer från världens största maskinleverantör, Cybex. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats.

STC Training Club ägs och drivs utav Svenska Nergy AB orgnr: 556591-8868

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard