Må gott massage & friskvård

Fyra fina erbjudanden som gäller under april och maj!

Under april och maj månad erbjuder jag
1. Manuell lymfmassage 90 min 130 kr rabatt
2. Lymfmassage med elektroterapi 90 min 150 kr rabatt
3. Healing 60 min, 100 kr rabatt
4. Healingmassage 90 min 150 kr rabatt.

Kate Andersson är utbildad Kildenterapeut i Healingmassage och samtal och även inom kris och trauma. Kate är handledare inom sorgbearbetning,massageterapeut, lymfmassör, Energimedicinsk healingterapeut (EMHT) Bioenergihealing, Mindfullnescoach, Stresscoach, Meditationscoach, Livskänslacoach, Qigong andningsinstruktör och Powerqigonginstruktör.

Kate är egenföretagare på Må gott massage & friskvård och har sin mottagning i Hedefors bruk i Lerums kommun, ca 2,5 mil från Göteborg, i brukets gamla smedja.

Hon driver Iris utbildningar tillsammans med kollegan Catarina Bäckstrand. De utbildar inom Healing, andning och Kildens Healingmassage.

Har även ett samarbete med Inspired Journeys resor, där jag och min kollega håller i föredrag och aktiviteter inom hälsa och välmående.

Det som driver mig, säger Kate, är utveckling inom hälsa och personers välmående.
Kroppen är fenomenal på att självläka om vi bara ger den rätt förutsättningar. Jag vill förmedla hur vi själva kan ta över mycket av vår kontroll över vår hälsa.

Jag är mamma till fyra nu vuxna barn (två döttrar och två söner), och har flera husdjur säger Kate och tillägger att den andliga biten är stor i hennes liv. Erbjudandet har utgått
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Må gott massage & friskvård