Lerums Begravningsbyrå

Vi finns om det ofattbara sker.

Att ordna en begravning för någon som i livet stått oss nära är en betungande uppgift men ibland händer det ofattbara, det som inte får hända. När det är ett barn eller en ung människa som av olika anledningar rycks ifrån oss rasar den normala tillvaron. Det går ofta inte att i ord beskriva och i allt detta skall de praktiska uppgifterna kring själva begravningen genomföras.

Mitt i sorgen är det inte sällan svårt att sortera tankarna. Då kan det kännas övermäktigt att dessutom behöva ta itu med allt det praktiska som måste göras – till exempel att börja planera en begravning. En sak som kan vara bra att komma ihåg är att det inte är meningen att du ska sköta allting själv. Som begravningsbyrå är det nämligen vår uppgift att avlasta dig och dina nära.

Lerums Begravningsbyrå lotsar dig genom alla praktiska bestyr och erbjuder trygga rutiner så att ingenting viktigt glöms bort. Våra medarbetare finns här för att hjälpa, och är väl medvetna om att du kommer till oss i ett svårt skede i livet. Vi möter dig där du står, och gör allt vi kan för att finnas vid din sida i en av livets svåra stunder.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Lerums Begravningsbyrå