Lådan CrossFit

Introduktionskurs + 2v träning 999 kr. Nästa introkurs är den 25-26 augusti.

CrossFit är...
...att kunna SPRINGA ikapp bussen.
...att kunna LYFTA alla matkassar från affären.
...att kunna SITTA PÅ HUK och leka med dina barn eller barnbarn.
...att kunna KLÄTTRA i träd fast att man är vuxen.
...att kunna BÄRA hem polarna från krogen.
...att kunna KASTA barn upp i luften så att de tjuter av kittlet i magen.
...att känna sig SNYGG naken.

I CrossFit tränar vi hela kroppen, hela tiden. CrossFit är en typ av funktionell träning där hela kroppen arbetar i varierande rörelser och övningar. I CrossFit vill vi hela tiden utmana kroppen, för att vi inte ska ”vänja” oss vid något.

CrossFit är en mångsidig träningsform som passar precis ALLA människor. Många tror att man måste ”träna upp sig” innan man kan börja med CrossFit, men det kunde inte vara mer fel. CrossFit har ett helt fantastiskt upplägg så att man alltid kan skala upp eller skala ner såväl övningar som intensitet så att det passar såväl den erfarne som nybörjaren. Därför kan du som är ny köra samma pass som en erfaren atlet och genom att lägga er på olika nivåer så kommer ni få ut precis lika mycket av träningen båda två.

Erbjudande just nu:
Introduktionskurs + 2v träning
999kr
Nästa introkurs är den 9-10 juni.

Vi vill att alla som inte tränar/tränat CrossFit redan går en introkurs hos oss innan man börjar gå på pass. Introkursen är 2,5h på lördag förmiddag och 2,5h på söndag eftermiddag. På introkursen går vi igenom alla grundövningar inom crossfit med mycket fokus på teknik. Kursen är tänkt som ett tillfälle att bekanta sig med övningar, tekniker och namn på flera saker som man kan möta på ett
pass hos oss.

Tanken är inte att man ska kunna allt efter 5 timmars introkurs, men att man i alla fall fått en inblick och kanske känner man igen ord och termer när man sedan kommer på våra pass. Båda dagarna avslutas med en WOD (Workout Of the Day) där vi kommer få upp flåset och tillämpa en del av de tekniker vi gått igenom.
Kursen har varit mycket uppskattad även hos personer som tränat en hel del tidigare, men inte just testat CrossFit.

Kom till oss på Lådan CrossFit med öppet sinne, gå en introduktionskurs och ge det sedan två veckor av din träningstid och vi lovar att du kommer hålla med oss om att CrossFit passar dig lika bra som det passar oss.

Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard