AktivitetsHyra

20% rabatt på alla våra produkter!

Vi ger alla med Babycard 20% på alla våra produkter med kod.
Erbjudandet gäller allt förutom färdiga paket.

AktivitetsHyra bildades för att göra möjligheten att hyra aktivitetsprodukter så som hoppborgar, mekanisk tjur, bungeerun, vattenbollar och mycket mer på ett enklare sätt.

Genom att lista alla aktiviteter vi har tillgång till har du möjligheten att på ett enklare sätt plocka ihop ett paket som just passar dina behov! Mixa och trixa ihop ditt egna paket eller ta kontakt med oss så hjälper vi dig med förslag till ditt arrangemang.
Är det någon aktivitet som du vill ha men som du inte hittar i vår aktivitetslist? Oroa dig inte vi har tillgång till alla typer av aktiviteter i Sverige men kanske inte hunnit få ut detta i vårt utbud. Ta kontakt med oss här så fixar vi dina önskemål.


Mellan Barnkalaset
Är du ute efter ett bankalas med det lilla extra, ett kalas med många barn som är leksugna? Då passar ”Mellan Barnkalaset” perfekt för er!

I detta paket ingår ”Safarihoppborgen” som är en säker, rolig och festlig hoppborg. Den har en vanlig hoppyta med en mindre rutschkana vid sidan och det härliga safari-temat är en klar favorit. Dessutom ingår det även en större rutchkana i matchande safari-tema.

Även popcornmaskinen ingår i ”Mellan Barnkalaset”. Det kan inte bli annat en ett härligt barnkalas med massa hopp, skratt och goda popcorn.

   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard