Vilostunden

Jag coachar dig kostnadsfritt under din viktresa, dessutom bjuder jag på en shaker (värde 60:-) vid första inskrivningen!

Butiken för dig som vill gå ner i vikt, bli masserad eller handla barnkläder tillverkade av mig!

Jag är coach och återförsäljare av Slanka. Det är en Svensktillverkad VLCD produkt utan aspartam, gluten och sojamjöl. Slanka finns som shakes, soppor och pudding. Även ett laktosfritt sortiment finns.

Jag coachar dig kostnadsfritt under din viktresa, dessutom bjuder jag på en shaker (värde 60:-) vid första inskrivningen! Ingen Bindningstid eller köpkrav. Vi tar tillsammans fram en plan som passar dig och ditt liv, dina förutsättningar!

Är du den som tar hand om alla andra men skulle vilja bli omhändertagen själv en liten stund? Då kan jag erbjuda dig en helt underbar Taktilmassage! Mjuk avslappnande och smärtlindrande massage som passar alla som inte vill att det ska göra ont att bli masserad.

Jag sitter även och syr lite blandade barnkläder när lusten faller på. Syr sällan flera av samma så det är först till kvarn som gäller!

Välkommen in i min lilla värld
Med vänlig hälsning Jill Wikberg   Visa rabattkod
Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard