Viktkliniken

Mot uppvisande av medlemsskap i Babycard bjuder jag på inskrivningsavgiften (värd 450kr)!

Mitt namn är Acki Erlandsson och jag har arbetat som Cambridgerådgivare i 17 år. Jag har hjälpt många kunder att nå sin idealvikt och jag vill gärna hjälpa dig också! Inte bara att nå din målvikt utan även att behålla den livet ut! Jag finns alltid till hands med råd och stöttning och är din personliga Cambridgerådgivare hela vägen.

Cambridge Viktprogram handlar om viktminskning, långsiktig förändring och om att förändra ditt förhållningssätt och beteende gentemot mat. Viktprogrammet är sammansatt så att du snabbt tappar din övervikt men också får hjälp och verktyg att förändra dina mat- och motionsvanor. Visionen är att du ska kunna behålla din nya livsstil resten av ditt liv!

Det som gör Cambridge Viktprogram unikt är att du inte är ensam utan alltid har en certifierad rådgivare vid din sida som stöd. Cambridgerådgivaren stöttar och motiverar dig till att nå och sedan behålla din nya trivselvikt.

Viktprogrammet består av totalt 6 viktminskningsnivåer. På Nivå 1 äter du 3 Cambridgemåltider per dag, vilket motsvarar ett totalt dagsintag på 470 kalorier samt all den näring som kroppen behöver. Till detta måste du dricka 2,5-3 liter vätska. Detta ger en viktrminskning på ca 1,5 – 4 kilo/vecka. Alla sex nivåer i Cambridge Viktprogram har utformats för att hjälpa dig att utveckla en sund relation till mat, så att du istället kan fokusera på att skaffa dig en hälsosam livsstil och det självförtroende som du önskar.Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


Ange din e-postadress


💳 Ansök om ett kostnadsfritt Babycard