Simförskolan Sally

Förskolan där alla trivs som fisken i vattnet!

Simförskolan Sally erbjuder Dig som förälder och Ditt barn en lust- och lekfylld förskola i centrala Kristianstad. Vi erbjuder stora lokaler, en stor och lummig trädgård där barn och personal dagligen vistas.

På Simförskolan Sally ser vi barnens trygghet och glädje som viktigt. Detta är en förutsättning för att barnen ska kunna erövra nya kunskaper, ett bra språk samt lära sig vara en god kamrat.

Med regelbunden vattenvana/simning och rörelse ger vi barnen en allsidig motorisk utveckling som är bra grund inför skolstarten och främjar barnens hälsa.

På ett lekfullt sätt främjar vi vattenvana i badhuset för de äldre och på Simförskolan Sally har vi plask & lek i barnpoolen för de yngre. Vi utgår från att lära barnen att flyta/ta sig fram i ryggläge till en början, som en del i säkerhetstänket kring vatten.
– Vi går på gymnastik 2 ggr/vecka. De stora barnen vistas i gymnastiksal som vi hyr, medan de mindre har gymnastik på Simförskolan Sally.
– Vi serverar en allsidig och hälsosam kost.
– Hos oss råder en varm och glad stämning och vi har en positiv människosyn, där allas lika värde råder.
– Vi är ute i vår härliga lummiga och stora trädgård, som inbjuder till mycket varierande utelek.


Tillbaka till startsidan

Välkommen till Babycard!

Är du småbarnsförälder och vill ta del av erbjudanden och kampanjer? Då kan du enkelt ansöka om ett ett kostnadsfritt Babycard.

Bli medlem
Nej, tack

×


✅ Tack för att du angett ditt Babycard-ID.
Använd rabattkoden nedan eller följ instruktionerna.➡ Gå till Simförskolan Sally